Wednesday, March 9, 2011

PERSIAPAN RAYA 2011


so...skrg aku sdg mnyiapkan diri utk mmbuat psiapan utk raye akhir bulan 8 nt...hehe...bukn psiapan utk braye sakan...tp persiapan utk bisnes daaaa...

ade sape2 x nk cdgkan bisnes ape yg sy ptot wat mnjelang raye nt???
pecah pale aku nk pikirkan brg2 ape yg nk dijual...nk dipadankan lg ngn modal yg terkumpol ni...ummm

stelah mlakukan BRAIN WASH..SKIN HEAD.. n  BRAIN STORM...TIMBUL lah bberape idea yg aku rase ptg ni gak sy nk ktengahkn pd LEMBAGE PENGARAH iaitu mak aku terhenta n bf aku yg tercute...doakan mereka bsetuju ye :)


BAJU KURUNG COTTON
~mmg ade dlm top list ni...aku lom sempat nk g survey arge psl kje je ari2..tp  mase aku tgok kt KOTA TINGGI taon lpas arge die mmg cun la..arge retail jek dh cun ape lg kalo aku borong kn???



SATIN SHAWL inspired HANA TAJIMA
~ hah...kalo ak nk bli direct dr HANA TAJIMA ni  mmg agk x mampu le kn.- harge kos + untong+ overdraf gerenti aku rugi nye nt..so mmg dh lame dh trawang2 kt pale hotak aku yg agk gelige ni nk soh mak aku jaetkn sjibik cm ni..BUKAN COPYWRITE k..just INSPIRED jek..hehe..kalo mak aku x nk pon xpe..:( aku leh upah cousin aku sbb die mmg tukg jaet thandal kt kg aku pon..bleh gak aku tulun die cr wet lbeh kn..baek tau aku ni..

shawl tu nt aku namekan ALISHA'S SATIN ins HT..
NK JUAL NGN HRGE YG BPATUTAN...
x mbebankan le mksodnye :)


.

SEGALE JENIS KEREPEK
~ hah...idea ni mmg dr bf aku yg mmg suke sgt borong kepek time nk raye...
BIOR LA DIE YG HANDLE..


lg ape ea???aku dh KEBUNTUAN....

HURMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

1 comment:

  1. Salam Nabila...was reading ur entry..u mmg berminat nak buat bisness ke?? Kalau u nak tahu camne nk earn as high as RM4500 first income, just PM me k :)

    p/s: you can also visit my blog: farahshazwin.blogspot.com for details

    ReplyDelete