Friday, December 16, 2011

SURAT CHENTA UTK ZAM (YANG KEDUE)





zam...

ni surat chenta yg kedue dr bel utk zam...
dh lame bel x menulis..pasalnye bel penat le balek kje...pk nk tido jek..
skang nih kite dh jarang2 mesej kan zam...bukan bel mls nak mesej zam tapi kedit bel slalu jek xpired bile bel trase nk msej zam tu.kebetulan pule.hehe...ampunkan bel ye zam...nt bile bel dah topup bel msg smule k...
bel wat callmeback td kat zam..tp zam ngan bsilat plak..huhu..ingat td nak ajak p kdai beli brg utk bezday mak...takpe la..silat ye dulu zam..silat bek2 k...jgn sampai suo tu trkoyak nt takde org nk jaetkan..bel nih phm2 aje la..mne le tau nk jaet2 ni...:)
zam..adek nih dok dr td melilau blakang bel ni..mungkin die nk bermuke buku ngn kwn2 die...
sampai sini jek ye zam...esok bel tulis utk zam lg.selamat tinggal BUSHUK!!!


FROM: buahatikamu <3

aku kembali & sebab serta punce kenapa aku tak online???

assalam..selamat mlm....hye :)

rasenye nak dekat 7 bulan x blogging....aduyaii...kalah PM hokeh aku nye sebok...dah bsemak n bsarang dah blog nih sejak ditinggalkan...cian...aku bukan ape...balek dr keje jek aku mcm xde mood dh nk mngadap pc....dah muak dah 8 jm kt tmpat kje....saket mate i tau nyah asek ngok cahaye jek!!!so slalu balek keje tu pas aku melahap nasi..mandi2 kerbau..ngok tb  jap..wt ape2 yg patot aku pon teros jek tjon kt tilam peraduan aku yg tsergam indah tu..hehehe...dap tu tido pas penat2 blek keje...ilang sgale beban keje.. :)
n lg 1 SEBAB aku x blogging pasalnye sbb aku x byo berokben (rahsie ok..).. aku buknnye x nk bayo tp biase le org bru nk idop nih...asek kekurangan UANG jek tiap bulan tu...hehe...insan yg plg bengang bile aku x byo ni dh tentu lah adek aku..sbbnye x dpt le die nk bermuke buku ngn kengkawan die tuh..mcm x puas2 jumpe kt skola budak zmn skang nih...ish..ish...ape ntah nk jd!!!(muke marah ni).. n ade lg org yg bengang thp cipan pulang petang hokeh...sape lg kalo bukan zam...hahahhaah...tiap ari org bank tu kol die soh byo utang...cian die...smpai pkse aku tuko name bagai..aku bukannye sngaje nk susah kan die..tp akak kt mekcis tu yg kate aku x ckop syarat nk ade bokben sendiri..plk tu mse tu zam briye nk volunteerkn name die utk aku gune..nyiru tapak tgn...lautan api cik adik tadahkan dek non oii..sape soh volunteer kn?...hahaha..
sebulan ok aku ikat pwot smate2 nk byo bokben nih..so kpd adek aku sile ucapkan time kasih kepade kakakmu ini ok...huh!!

so skang dh ade bokben n kje pon dh agk stabil...so pasni kalo ade klapangan akan ku hapdet blog ni tipa2 ari jike aku tak tido...ok..chiow....krohhhhhhhhhhhhhhh..zzzzz





p/s: kt opis ramai yg kate aku kuat tido..tgok mate pon dh tau..tgok bdn???
     chit...ingt lg x ngn program diet aku???siyes....TAK MENJADI!!! bpikir utk mulekan smule ni...

GAMBAR DI ATAS HANYA SEKADAR HIASAN + PEMBAKAR SEMANGAT!!!