Monday, March 7, 2011

PARTY LIAR...

anyway...entry yg aku nk type ni xde kaitan lsg ngn title ats nuu...
skang 8/3/2022...OPSS...advance sgt plak..8/3/2011..jam pkoi 3:30 p.m mnandekan lg sjam sengah je jam punch card tu nk munyikk...
adoiiyyaiiii...very2222 sgt the BORING...nothing to do!!sume kje dh wat...except filing some doc yg mcm segan2 nk msok file tu..xpe..aku bg can dulu kt mereke utk hirop udare segar...hihi..
pnyakit kmalsan ni mmg slalu je mnyerang n mrasok sanubari aku tauu..lg le time desperado @ tngah2 buln nk tgu gaji next month muncol ni..huishhh...

hah...baru ingt..sbenonye aku nk cite yg aku nk aply utk wt sijil guru tabika KEMAS....even org2 mngangap aku BUAS thp KARMA tp aku x pnah lg di dkwa mlakukan kslahan mental.fizikal.jiwerage pd knk2..so dengan ini aku mngaggap aku LAYAK utk dinilai oleh juri2....aku akn IGNORE, DENY, DELETE , SPAM,dan menTRASHkn sape2 yg ckp aku x lyk utk aply...hokeh!!mereke sume kaki FITNOH!aku rse aku sesuai jd cikgu lg2 utk PRE_SCHOOL ni...aku kn cute...cool..pndiam..hehe

doakan aku bjaye ye..:)

salam sayang,

bakal cikgu tadika :)

p/s: murid ptame aku~ALISHA MIRZA...
mule bertape: 6 mei 2010
kemahiran terkini : WRESTLING

No comments:

Post a Comment