Thursday, March 3, 2011

BELOM REZEKI SAYE..

so...HARI NI dh 4/3/2011...


saye still berusaha tnpe mngenal erti jemu n putos ase utk mndapatkan keje gomen...
aduhai..pyh sunggoh...dh berkoyan sijil2 n resume saye dok hanto tp satu pon x dpt...mungkin BELOM REZEKI SAYE kot...tp bileKAH??? kdg2 saye rase cm nk smbg belajo...rate2 job vcncy skarang nk sumone yg ade atleast DEGREE...saye cume ade DIPLOMA aje..huhu...sdeh...saye nyarissssssssssssssss bosan dgn diri saye...susah bebeno nk dpt kje gomen...jeles tgok membe sume rmai da bjaye..hukhuk...:( ade kwn yg berkate2 saye perlu kan org dalam utk join gomen ni...BENARKAH??? x pcaye le saye...musykil... :/

dlm mase yg same...saye ade gak try nk grab bberape post kt kilag2 bso area tmpt tgal saye...tp satu pon xdpt..nak kate expected salary saye yg tlalu tinggi..TAK MUNGKIN!!sebab saye cume mintak rm1,000 je...org keliling ckp maybe BELOM REZEKI SAYE ..aduhh..nk nanges rasenye bile ayt keramat tu tngiang2 di halwe telinge saye yg dh lame gak x servis n hupdate ni...saye slalu usaha n bdoa pade ALLAH di samping slalu search internet utk mantapkan knowledge saye supaye saye diterime bkeje di company2 yg beso tu.bpuluh interview saye pegi..tp BELOM REZEKI SAYE la...alsan mereke saye kurg pngalaman...adoh...mane saye nk cedok pengalaman kalo x diberi peluang ye??bolehkah dibeli di kedai ACHEH di kg saye dgn harge rm2.30 sekilo??atau saye perlu bukak bisnes sendiri..cari pengalaman baru aply keje di tempat mereke bile pnglaman saye dh bjela 9-10 muke surat.....ntah le...maybe BELOM REZEKI SAYE...


smpai la ni..detik ni...saat ni...at this moment saye x dpt pon keje yg saye nak tu...:( tp sye tetap akn brusaha!!

TERIMA KASIH YA ALLAH KERANA MENDUGA SAYA KALI INI...INI TANDENYA ALLAH SAYANGKAN SAYE :)



SAPE MAU KEJE???

BOLEH CTX MR KELVIN..
014-12345678

No comments:

Post a Comment