Friday, March 18, 2011

PERSIAPAN KE OFFICE/JOB BARU

HAHAHAHA...nape aku rase tetibe aku nak gelak setan ea???ntah hek..biar la rahsie..kihkihkihkih..

nway...4/4/2011 nt aku akn mlgkahkn kaki aku ke tempat kje baru yg lbih dekat ngn umah aku + tempat kije zam... bedebo2 gak sebenonye psl aku x knal sape2 pon kt situ..mase g intibiu aritu, aku tgok staff die ramai le gak... miss yg interview tu siap pesan supaye jgn risau psl xde kwn tuh..mcm tau2 jek die ape yg dok blegar kt pale hotak aku..ade kwn or tidak x penting wt mase ni...x knal make x cinte kn..nt dh jmpe n kje bwh 1 bumbong baru le leh jd kwn :) sedapkan hti sendiri jek ni :p

so..sempena nk countdown smpai ke ari yg dijanjikan tuh..aku rase nk mempersiapkan diri aku dr segi mental n fizikal...aku nk mantapkan ktahanan badan aku n otak aku yg dah lame x servis nih!!

ape yg aku nk wt???

1) aku nk bli baju kurung baru ~ kije skang aku pkai unform n jeans jek so aku x pnah bli baju kurung baru sepanjang aku kje kt sini..stock bju kurung sedie ade pon singkat2 belake dah..

2) aku nk wt revision accounting ~ wlpon aku agk terror dlm akaun mse blajo dulu..hihi...tp aku haros terime knyataan yg 1 hape pon aku x hengat dh after mase mnjawab sudah tamat  mse final exm account 2 taon dulu
 :( jd aku kne le study smule..kredit..debit...pnyate...ability ..bla..bla..bla..

3) aku nk wat revision custom ~ killer subject yg x kill pon sebenonye...pebret subjek aku mse sem 5..sem 5 ke sem 6 hek..x pasti...tp segalenye dh bkubur di dalam robok baju umah aku..ptg ni nk gegor robok cr nota custom EN.NAZAR :) utk kje baru ni menurut kate HR tu aku akn dok FINANCE sebulan  dulu pastu bru transfer shipping...ak akn diletakkan bwh training staff 3 bulan...doakan aku BERJAYE mjadi PERMANENT staff..hahaha..mcm msok AF plak

4)nk bli stationary baru ~ aku hanye ade sebatang pen yg dibalut plaster n sebatang pen tanpe penutup jek di detik ini 3:29:10 p.m :(

5) nk jogging keliling umah pd hari sabtu ni ~ tgok gak pd muds aku..kalo rajen aku wat le yg ni

6) nk beli shawl baru ~ yg ni postpone dulu psl budget x bpe nk mngizinkan bulan ni :(

7) kasot baru ~ rasenye x perlu kot psl kasot yg ade pon ok lg :)

8) nk hapal sipir ~ aritu mse aku intibiu..aku telah ditanye ngn soklan math yg senag gile tp aku jd gugup n lost...ksudahannye aku di cop as BUDAK X APAL SIPIR..kecewanye!!! );

9)nk kuruskan bdn sikit ~KALO RAJEN..KIHKIHKIH

10)nk buat jamuan ringan kt surau sikit ~AKU BNAZAR UTK DAPATKAN KEJE NI :) TERIMA KASIH ALLAH..


P/S : to incik LOSER....maybe skarang aku belom jd jagung mengkal cm ko yg dah patot direbos kt pasr mlm (aku jagong mude ) tp aku akn pastikan aku dpt capai ape yg aku nk hokeh!!!bg aku 10 taon k...

I'LL BE BACK :P



last shout :KAHKAHKAHKAH...
AKU PUASSSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssS!!!

No comments:

Post a Comment